topleft
devices
topright
Adresa:
Strada Vasile Lucaciu
Baia Mare
Maramureş
430402
Romania

Email: Această adresă de email este protejată împotriva boţilor de spam. Trebuie să activaţi JavaScript pentru a o vedea.
Telefon: +40 262 277 772
Numărul de fax: +40 724 277 772
Număr mobil: +40 752 277 772

 
Captcha plugin for Joomla from Outsource Online  

 • De ce toata lumea crede ca Huawei este sabotata de Apple si Samsung?

  De ce toata lumea crede ca Huawei este victima unui sabotaj? De ce unii dintre voi credeti ca Samsung sau Apple ar vrea ca Huawei sa dispara de pe piata? Cred ca stiu de ce, insa s-ar putea sa nu va placa raspunsul. Conspiratiile au fost mereu atragatoare, iar oamenii care nu au avut acces [&] Articolul De ce toata lumea crede ca Huawei este sabotata de Apple si Samsung? apare prima dată în Arena IT.

 • Episodul 3 din ultimul sezon Game of Thrones a fost cel mai periculos

  Game of Thrones s-a terminat, iar multi nu stiu ce sa faca cu viata lor. S-a terminat parca lumea. Eu sunt printre cei care nu au auzit pana acum 2 ani de acest serial si nu am vazut nici macar un episod. Deci sunt safe. Pare ca cele mai multe atacuri online din ultima vreme [&] Articolul Episodul 3 din ultimul sezon Game of Thrones a fost cel mai periculos apare prima dată în Arena IT.

 • Sony lanseaza SSD-uri externe de mare viteza

  Sony a anuntat lansarea unor noi SSD-uri externe pentru cei care au nevoie de un mediu de stocare rapid la purtator. Seriile SL-M si SL-C sunt concepute sa reziste  la praf, apa, caderi, fiind astfel produse foarte bun de luat in buzunar oricand la nevoie. Ofera protectie IP67, au USB Type C pentru conexiune, pot [&] Articolul Sony lanseaza SSD-uri externe de mare viteza apare prima dată în Arena IT.

 • ASUS ZenFone 6 la precomanda – preturi foarte bune

  ASUS ZenFone 6 este acum la precomanda la PC Garage, iar pretul este unul foarte bun. Surprinzator sau nu, OnePlus 7 Pro are concurenta foarte mare. ZenFone 6 ar putea fi un real succes la noi in tara. ZenFone 6 costa la PC Garage 2698 lei si va fi disponibil in 12 zile. Despre telefon [&] Articolul ASUS ZenFone 6 la precomanda preturi foarte bune apare prima dată în Arena IT.

 • FSP se pregateste pentru AIoT si 5G la Computex 2019

  FSP este unul dintre cei mai mari producatori de surse de PC-uri din lume, dar are in portofoliu si alte echipamente de alimentare. La Computex 2019 ce va avea loc in perioada  28 mai 1 iunie, producatorul va prezenta o serie de produse foarte interesante. Segmentul AIoT este foarte important, de fapt devine din [&] Articolul FSP se pregateste pentru AIoT si 5G la Computex 2019 apare prima dată în Arena IT.

 • Telekom ia in calcul plecarea din Romania, dupa „ordonanta lacomiei”

  O stiti cu totii, ordonanta lacomiei este motivul pentru care aproape toti furnizorii de servicii de telecomunicatii au marit preturile. Acum s-ar parea ca Telekom chiar ia in calcul plecarea din Romania. Celebra OUG 114/2018 nu este singurul motiv pentru are compania germana se gandeste sa paraseasca Romania, se pare ca au avut tot timpul [&] Articolul Telekom ia in calcul plecarea din Romania, dupa ordonanta lacomiei apare prima dată în Arena IT.

© GreenIT  -  Termeni şi condiţii