topleft
devices
topright

filefolders

Documente

 

contacts

Contacte

 

bookmarks

Insemnari

 

organizer

Organizator

 

audio

Fisiere audio

 

video

Fisiere video

 

calendar

Calendar

 

webdav

Webdav

 

webdav

Jurnal

webdav

Galerii de imagini

webdav

Mesaje

webdav

Stiri la zi

 
Achizitia de spatiu de stocare intr-un datacenter este o alternativa mai putin costisitoare comparativ cu metoda clasica alcatuita din spatiu fizic, hardware si personal de administrare.
Utilizarea spatiului de stocare in datacenter sustinuta de serviciile de infrastructura, aplicatiile "as a service", serviciile de recuperare a datelor in caz de dezastre, replicare de date online, continuitatea afacerii, back-up sau servicii de conectivitate constituie alegerea optima a clientilor atunci cand isi doresc siguranta datele lor.

Serviciul de tip "Storage as a Service" spaceNVN reprezinta o solutie de stocare a datelor intr-un mediu virtual (CLOUD), cu ajutorul carora persoane fizice sau companii pot obtine controlul asupra capacitatii de stocare, distributie si recuperare a datelor, indiferent de locatia in care acestea se afla. Solutiile de stocare disponibile permit clientilor sa foloseasca infrastructura disponibila in centrul de date GreenIT in functie de nevoile lor corelate cu capacitatea de scalabilitate a centrului de date.
 
 • FSP Raider II – o sursa de 750W foarte buna pentru un sistem high end

  FSP este unul dintre cei mai buni producatori de surse si de platforme pentru acestea. Multe dintre platformele lor sunt intalnite si in sursele cu nume mai familiar precum Seasonic sau Corsair. Modelul pe care vi-l recomand astazi si care merita atentia voastra daca vreti o sursa de calitate, ieftina si capabila sa faca fata [&] Articolul FSP Raider II o sursa de 750W foarte buna pentru un sistem high end apare prima dată în Arena IT.

 • Samsung va livra catre Apple ecrane OLED flexibile pentru iPhone-urile din 2019

  Apple si Samsung continua colaborarea si anul viitor. Samsung va livra catre Apple ecrane OLED flexibile exact cum sunt cele folosite pentru Note 9 sau S9. Insa numarul este limitat, astfel ca Apple ar folosi aceste ecrane doar pe un singur model, iar cel in cauza ar fi a doua generatie de XS Max. Oare [&] Articolul Samsung va livra catre Apple ecrane OLED flexibile pentru iPhone-urile din 2019 apare prima dată în Arena IT.

 • Platforma MediaTek P90 a fost lansata oficial si are suport nativ pentru Google Lens si ARCore

  MediaTek a lansat un nou SoC pentru telefoanele mid-range. MediaTek P90 este o platforma puternica, accesibila si cu suport nativ pentru Google Lens si ARCore. MediaTek a folosit procesul de 12nm FinFET pentru acest SoC si va fi lansat oficial Q1 2019, deci primele telefoane care vor integra aceasta platforma vor veni prin primavara-vara. Platforma [&] Articolul Platforma MediaTek P90 a fost lansata oficial si are suport nativ pentru Google Lens si ARCore apare prima dată în Arena IT.

 • Intel lanseaza primele procesoare pe 10nm anul viitor – arhitectura Sunny Cove a fost anuntat

  Intel a anuntat intr-un final noua arhitectura de procesoare Sunny Cove pe 10nm, proces de fabricatie ce a intarziat 3 ani. La evenimentul dedicat Intel, Architecture Day, compania a dezvaluit primele informatii. Inca nu stim cate procesoare vor fi, frecventa lor, socketul sau alte informatii cu adevarat interesante. Am aflat doar numele arhitecturii si o data [&] Articolul Intel lanseaza primele procesoare pe 10nm anul viitor arhitectura Sunny Cove a fost anuntat apare prima dată în Arena IT.

 • PC Garage ofera un SSD cadou la orice configuratie

  Daca vrei sa-ti construiesti un sistem in perioada Craciunului, afla ca PC Garage te ajuta cu un SSD. Va tot spunem ca un sistem fara SSD este mort, iar pretul foarte bun al acestora ar trebui sa te convinga sa pui unul. PC Garage te ajuta si iti ofera unul cadou la configurarea unui PC [&] Articolul PC Garage ofera un SSD cadou la orice configuratie apare prima dată în Arena IT.

 • Ce au cautat romanii pe Google in 2018

  Google a ne-a pus la dispozitie cele mai cautate subiecte de anul acesta. Impartite pe categorii, putem vedea preferintele romanilor foarte usor in functie de eveniment. Daca vreti sa va minunati sau sa va ingroziti de anumite rezultate, va recomand cu mare caldura sa cititi acest articol. Ce este&? Bitcoin Curentul electric pe 24 ianuarie [&] Articolul Ce au cautat romanii pe Google in 2018 apare prima dată în Arena IT.

© GreenIT  -  Termeni şi condiţii