topleft
devices
topright

Descarca aici aplicatia de care ai nevoie pentru o sincronizare  cat mai usoara intre fisierele tale si spaceNVN:

 

Sync client pentru Windows

(Windows XP, Vista, 7 and 81), 32/64 bit)

1)Suport preliminar doar pentru Windows 8 Modern UI (“Metro UI”).
descarca ultima versiune (1.7.1)

Sync client pentru MAC OSX

(Mac OS X 10.6 sau mai nou, Intel 64 bit)

Sync client pentru distributii Linux

(CentOS/RHEL, Fedora, openSUSE, Ubuntu, Debian)

link extern, ultima versiune  (1.4.1)

Sync client pentru Android

(Android 2.2 si mai nou - sursele neverificate trebuie activate in sectiunea Settings->Applications (Setari->Aplicatii))

Bookmark sync client pentru Android

(Android 2.2 si mai nou)

link extern, ultima versiune (1.3)

Sync client pentru iOS

(iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPod touch (a 3'a generatie), iPod touch (a 4'a generatie), iPod touch (a 5'a generatie) si iPad. Necesita iOS 5.0 sau mai nou. Aplicatie optimizata pentru iPhone 5.)

link extern, ultima versiune (2.11)
 


 • Review Trust GXT 420 Rath – casti foarte confortabile pentru gaming

  Am testat in ultimii ani aproape toate perifericele Trust. Am continuat sa o facem dintr-un singur motiv, iar acela este calitatea produselor in raport cu banii ceruti pe ele. Rath sunt casti de gaming foarte confortabile pana in 200 lei care s-ar putea sa te intereseze. Rath sunt casti dedicate gaming-ului si fata de alte [&] Articolul Review Trust GXT 420 Rath casti foarte confortabile pentru gaming apare prima dată în Arena IT.

 • Review Huawei P30 Pro – un spion in buzunarul tau

  Cand seria P a luat nastere nu prea a stiut nimeni ca lucrurile vor evolua in aceasta directie, a fotografiei. Desi Huawei este o companie chinezeasca sustinuta de guvern si a iesit in evidenta prin telefoanele inspirate de la Apple si Samsung, in 2019 telefoanele lor de top se pot diferentia destul de usor. Este [&] Articolul Review Huawei P30 Pro un spion in buzunarul tau apare prima dată în Arena IT.

 • TikTok blocat la download in India

  Cand spui retea de socializare, automat te gandesti la Facebook. Abia apoi vin Twitter si Instagram. Cu toate acestea, piata este plina de alternative. Chiar si la noi, am vazut destul de multa lume incantata de Musical.ly si TikTok. Ba chiar, am citit tot felul de opinii cum aceasta din urma va fi the next [&] Articolul TikTok blocat la download in India apare prima dată în Arena IT.

 • Samsung Galaxy S10 primeste Night Mode printr-un update

  Samsung Galaxy S10 nu are fuctia Night Mode in mod standard. Nu exista acest mod atunci cand accesezi camera asa cum se intampla la Huawei de exemplu. Insa cu ultimul update aceasta functie este disponibila. Desi functia nu exista ca un mod separat, AI-ul camerei detecta cand incercai sa faci o fotografie si era intuneric. [&] Articolul Samsung Galaxy S10 primeste Night Mode printr-un update apare prima dată în Arena IT.

 • Prima luna gratis la Netflix poate fi contra-cost

  V-am povestit luna trecuta cum mi-am facut cont pe Netflix si asta m-a convins sa renunt la HBO. Ei bine, mai este o parte a povestii, pe care abia azi pot sa v-o dezvalui. Si anume, cum prima luna gratis nu este intotdeauna gratis. Cum iti faci cont pe Netflix Pai, extrem de usor [&] Articolul Prima luna gratis la Netflix poate fi contra-cost apare prima dată în Arena IT.

 • Chrome este vulnerabil pe iOS si trebuie dezinstalat imediat

  O problema foarte grava a fost depistata pe platforma iOS pentru aplicatia Chrome. Se pare ca Google a facut o greseala, iar Chrome este vulnerabil la atacurile de tip phishing, iar datele utilizatorilor pot fi furate. Problema gasita pe Chrome tine cumva de blocarea reclamelor de tip pop-up, in mod normal blocate pe Chrome. Insa [&] Articolul Chrome este vulnerabil pe iOS si trebuie dezinstalat imediat apare prima dată în Arena IT.

© GreenIT  -  Termeni şi condiţii