topleft
devices
topright
Adresa:
Strada Vasile Lucaciu
Baia Mare
Maramureş
430402
Romania

Email: Această adresă de email este protejată împotriva boţilor de spam. Trebuie să activaţi JavaScript pentru a o vedea.
Telefon: +40 262 277 772
Numărul de fax: +40 724 277 772
Număr mobil: +40 752 277 772

 
Captcha plugin for Joomla from Outsource Online  

 • Televizor Philips 49PUS8303/12 – este un smart TV cu Ambilight si panou IPS

  Pana acum nu ne-am jucat cu televizoare, insa am acceptat provocarea Philips si am testat un model deosebit. Nu o sa va bat la cap cu denumirea lui caci vedeti si in titlu ce cod stufos are. Nu o sa-l tineti minte oricum ci doar o sa-l cautati dupa acel cod. Insa inainte sa-l cautati [&] Articolul Televizor Philips 49PUS8303/12 este un smart TV cu Ambilight si panou IPS apare prima dată în Arena IT.

 • Noi imagini cu Pixel 3 XL

  Primele leak-uri pentru Google Pixel 3 XL nu i-au prea facut cinste telefonului. Design-ul neschimbat al spatelui si notch-ul de prost gust i-a facut pe multi sa reconsidere daca asteptarea si pretul vor merita asteptarea. Noile fotografii aparute pe internet aparent confirma aceste zvonuri, iar Pixel 3 XL (daca nu cumva Google a reusit sa [&] Articolul Noi imagini cu Pixel 3 XL apare prima dată în Arena IT.

 • Nvidia RTX 2080 si RTX2080 Ti sunt disponibile la PC Garage

    Am discutat ieri despre placile noi de la Nvidia din seria RTX 20. Astazi le vedem listate la PC Garage disponibile in 25 de zile. Preturile sunt mari, dar nu departe de cele de acum 2 ani de cand a fost lansata seria 10. Toate placile video RTX le gasiti AICI. MSI GeForce RTX [&] Articolul Nvidia RTX 2080 si RTX2080 Ti sunt disponibile la PC Garage apare prima dată în Arena IT.

 • Stock Busters la eMAG – oferte bune la toate categoriile de produse

  eMAG a inceput inca o campanie de reduceri Stock Busters. Adica multe produse la oferta cu reduceri bune din toate categoriile. Poate ca nu toate produsele se bucura o reducere adevarata, insa daca stiti sa cautati cu siguranta gasiti reduceri pe bune. Link cu oferta chiar AICI. Huawei Mate 10 Pro 2399 lei iPhone [&] Articolul Stock Busters la eMAG oferte bune la toate categoriile de produse apare prima dată în Arena IT.

 • Review Deepcool MF120 – ventilatoare RGB frameless controlate prin Wi-Fi

  De ceva vreme, pasionații de PC-uri nu se mai întrec doar în benchmark-uri. Modding-ul, custom loop-urile și luminițele RGB au preluat controlul. Fie că vă place sau nu, mai toate perifericele și componentele hardware vin acum cu iluminare RGB, iar ca entuziast îți e aproape imposibil să reziști tentației de a-ți transforma PC-ul într-un pom [&] Articolul Review Deepcool MF120 ventilatoare RGB frameless controlate prin Wi-Fi apare prima dată în Arena IT.

 • Nvidia a lansat placile video GeForce RTX 2080 TI, RTX 2080, RTX 2070

  Nvidia a lansat in aceasta seara noua generatie de placi video intitutala RTX 20. Acesta noua generatie aduce nu doar performante mai buna si o noua tehnologie, dar si o schimbare in denumirea lor. Daca pana acum eram obisnuiti cu denumirea GTX, incepand de anul acesta trebuie sa acceptam noul termen RTX. Noile placi video [&] Articolul Nvidia a lansat placile video GeForce RTX 2080 TI, RTX 2080, RTX 2070 apare prima dată în Arena IT.

© GreenIT  -  Termeni şi condiţii