topleft
devices
topright

filefolders

Documente

 

contacts

Contacte

 

bookmarks

Insemnari

 

organizer

Organizator

 

audio

Fisiere audio

 

video

Fisiere video

 

calendar

Calendar

 

webdav

Webdav

 

webdav

Jurnal

webdav

Galerii de imagini

webdav

Mesaje

webdav

Stiri la zi

 
Achizitia de spatiu de stocare intr-un datacenter este o alternativa mai putin costisitoare comparativ cu metoda clasica alcatuita din spatiu fizic, hardware si personal de administrare.
Utilizarea spatiului de stocare in datacenter sustinuta de serviciile de infrastructura, aplicatiile "as a service", serviciile de recuperare a datelor in caz de dezastre, replicare de date online, continuitatea afacerii, back-up sau servicii de conectivitate constituie alegerea optima a clientilor atunci cand isi doresc siguranta datele lor.

Serviciul de tip "Storage as a Service" spaceNVN reprezinta o solutie de stocare a datelor intr-un mediu virtual (CLOUD), cu ajutorul carora persoane fizice sau companii pot obtine controlul asupra capacitatii de stocare, distributie si recuperare a datelor, indiferent de locatia in care acestea se afla. Solutiile de stocare disponibile permit clientilor sa foloseasca infrastructura disponibila in centrul de date GreenIT in functie de nevoile lor corelate cu capacitatea de scalabilitate a centrului de date.
 
 • Televizor Philips 49PUS8303/12 – este un smart TV cu Ambilight si panou IPS

  Pana acum nu ne-am jucat cu televizoare, insa am acceptat provocarea Philips si am testat un model deosebit. Nu o sa va bat la cap cu denumirea lui caci vedeti si in titlu ce cod stufos are. Nu o sa-l tineti minte oricum ci doar o sa-l cautati dupa acel cod. Insa inainte sa-l cautati [&] Articolul Televizor Philips 49PUS8303/12 este un smart TV cu Ambilight si panou IPS apare prima dată în Arena IT.

 • Noi imagini cu Pixel 3 XL

  Primele leak-uri pentru Google Pixel 3 XL nu i-au prea facut cinste telefonului. Design-ul neschimbat al spatelui si notch-ul de prost gust i-a facut pe multi sa reconsidere daca asteptarea si pretul vor merita asteptarea. Noile fotografii aparute pe internet aparent confirma aceste zvonuri, iar Pixel 3 XL (daca nu cumva Google a reusit sa [&] Articolul Noi imagini cu Pixel 3 XL apare prima dată în Arena IT.

 • Nvidia RTX 2080 si RTX2080 Ti sunt disponibile la PC Garage

    Am discutat ieri despre placile noi de la Nvidia din seria RTX 20. Astazi le vedem listate la PC Garage disponibile in 25 de zile. Preturile sunt mari, dar nu departe de cele de acum 2 ani de cand a fost lansata seria 10. Toate placile video RTX le gasiti AICI. MSI GeForce RTX [&] Articolul Nvidia RTX 2080 si RTX2080 Ti sunt disponibile la PC Garage apare prima dată în Arena IT.

 • Stock Busters la eMAG – oferte bune la toate categoriile de produse

  eMAG a inceput inca o campanie de reduceri Stock Busters. Adica multe produse la oferta cu reduceri bune din toate categoriile. Poate ca nu toate produsele se bucura o reducere adevarata, insa daca stiti sa cautati cu siguranta gasiti reduceri pe bune. Link cu oferta chiar AICI. Huawei Mate 10 Pro 2399 lei iPhone [&] Articolul Stock Busters la eMAG oferte bune la toate categoriile de produse apare prima dată în Arena IT.

 • Review Deepcool MF120 – ventilatoare RGB frameless controlate prin Wi-Fi

  De ceva vreme, pasionații de PC-uri nu se mai întrec doar în benchmark-uri. Modding-ul, custom loop-urile și luminițele RGB au preluat controlul. Fie că vă place sau nu, mai toate perifericele și componentele hardware vin acum cu iluminare RGB, iar ca entuziast îți e aproape imposibil să reziști tentației de a-ți transforma PC-ul într-un pom [&] Articolul Review Deepcool MF120 ventilatoare RGB frameless controlate prin Wi-Fi apare prima dată în Arena IT.

 • Nvidia a lansat placile video GeForce RTX 2080 TI, RTX 2080, RTX 2070

  Nvidia a lansat in aceasta seara noua generatie de placi video intitutala RTX 20. Acesta noua generatie aduce nu doar performante mai buna si o noua tehnologie, dar si o schimbare in denumirea lor. Daca pana acum eram obisnuiti cu denumirea GTX, incepand de anul acesta trebuie sa acceptam noul termen RTX. Noile placi video [&] Articolul Nvidia a lansat placile video GeForce RTX 2080 TI, RTX 2080, RTX 2070 apare prima dată în Arena IT.

© GreenIT  -  Termeni şi condiţii