topleft
devices
topright

filefolders

Documente

 

contacts

Contacte

 

bookmarks

Insemnari

 

organizer

Organizator

 

audio

Fisiere audio

 

video

Fisiere video

 

calendar

Calendar

 

webdav

Webdav

 

webdav

Jurnal

webdav

Galerii de imagini

webdav

Mesaje

webdav

Stiri la zi

 
Achizitia de spatiu de stocare intr-un datacenter este o alternativa mai putin costisitoare comparativ cu metoda clasica alcatuita din spatiu fizic, hardware si personal de administrare.
Utilizarea spatiului de stocare in datacenter sustinuta de serviciile de infrastructura, aplicatiile "as a service", serviciile de recuperare a datelor in caz de dezastre, replicare de date online, continuitatea afacerii, back-up sau servicii de conectivitate constituie alegerea optima a clientilor atunci cand isi doresc siguranta datele lor.

Serviciul de tip "Storage as a Service" spaceNVN reprezinta o solutie de stocare a datelor intr-un mediu virtual (CLOUD), cu ajutorul carora persoane fizice sau companii pot obtine controlul asupra capacitatii de stocare, distributie si recuperare a datelor, indiferent de locatia in care acestea se afla. Solutiile de stocare disponibile permit clientilor sa foloseasca infrastructura disponibila in centrul de date GreenIT in functie de nevoile lor corelate cu capacitatea de scalabilitate a centrului de date.
 
 • Review Sony Xperia XZ3 – se putea mult mai bine

  Cand a fost anuntat Sony Xperia XZ3 mi-am dorit imediat sa-l testez. Mi-a placut foarte mult cum arata, mi se parea un telefon care promite multe si care nu a intrat in hora cu celelalte modele. Este un telefon clasic, fara notch, fara camere duale, ecran mare, telefonul ideal in opiniea mea. Iata-l ca a [&] Articolul Review Sony Xperia XZ3 se putea mult mai bine apare prima dată în Arena IT.

 • Restructurari la Essential – compania lucreaza la un asistent virtual

  Essential, compania fondata de Andy Rubin si care a venit pe piata cu Essential Phone, unul dintre cele mai surprinzatoare telefoane din ultima vreme, trece printr-o restructurare. Conform informatiilor, compania va pune mai mult accent pe creearea unui asistent virtual. Au fost dati afara aproximativ 30% dintre angajati, multi dintre ei fiind de la departamentele [&] Articolul Restructurari la Essential compania lucreaza la un asistent virtual apare prima dată în Arena IT.

 • Intel imparte productia in 3 divizii – nu suna prea bine

  Intel are cateva probleme la interior si sunt destul de serioase. Pe langa faptul ca nu au nici un CEO pe termen lung, schimbarile vor veni si la productie. Intel se imparte la interior in 3 divizii si fiecare va avea un rol. Sa vedem acum pe cine dam vina cand un proces de fabricatie [&] Articolul Intel imparte productia in 3 divizii nu suna prea bine apare prima dată în Arena IT.

 • Tesla o sa produca si in China

  Tesla este pe cale sa inceapa productia de masini in afara SUA, iar prima tara in care va deschide o noua fabrica este China. Compania a anuntat ca a cumparat un teren de 82ha in Lingang. Fabrica respectiva va fi prima din afara SUA si va fi construita sa functioneze doar cu energie verde. Misiunea [&] Articolul Tesla o sa produca si in China apare prima dată în Arena IT.

 • Confirm: Digi dubleaza gratuit vitezele la FiberLink + reducere la fidelizare

  Zilele astea am fost pe la un punct Digi pentru a schimba mai multe lucruri la contract, printre care si abonamentul FiberLink, ocazie cu care am putut confirma dublarea vitezei dar si alte lucruri.   Aveam un pachet FiberLink 300, inca de cand aparuse si a fost upgradat automat de la 200, pe care plateam 39 [&] Articolul Confirm: Digi dubleaza gratuit vitezele la FiberLink + reducere la fidelizare apare prima dată în Arena IT.

 • Castigator GPS Navitel E200

  Concursul pentru GPS-ul Navitel a ajuns la final si am extras castigatorul. Acesta este Filip Emanuel Tecuta si a fost informat prin intermediul adresei de e-mail. Felicitari si nu uitati de concursul pentru Nokia 7 plus, care este inca activ. CONCURS, castiga o navgatie GPS Navitel E200 Articolul Castigator GPS Navitel E200 apare prima dată în Arena IT.

© GreenIT  -  Termeni şi condiţii