topleft
devices
topright

Descarca aici aplicatia de care ai nevoie pentru o sincronizare  cat mai usoara intre fisierele tale si spaceNVN:

 

Sync client pentru Windows

(Windows XP, Vista, 7 and 81), 32/64 bit)

1)Suport preliminar doar pentru Windows 8 Modern UI (“Metro UI”).
descarca ultima versiune (1.7.1)

Sync client pentru MAC OSX

(Mac OS X 10.6 sau mai nou, Intel 64 bit)

Sync client pentru distributii Linux

(CentOS/RHEL, Fedora, openSUSE, Ubuntu, Debian)

link extern, ultima versiune  (1.4.1)

Sync client pentru Android

(Android 2.2 si mai nou - sursele neverificate trebuie activate in sectiunea Settings->Applications (Setari->Aplicatii))

Bookmark sync client pentru Android

(Android 2.2 si mai nou)

link extern, ultima versiune (1.3)

Sync client pentru iOS

(iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPod touch (a 3'a generatie), iPod touch (a 4'a generatie), iPod touch (a 5'a generatie) si iPad. Necesita iOS 5.0 sau mai nou. Aplicatie optimizata pentru iPhone 5.)

link extern, ultima versiune (2.11)
 


 • Review Sony Xperia XZ3 – se putea mult mai bine

  Cand a fost anuntat Sony Xperia XZ3 mi-am dorit imediat sa-l testez. Mi-a placut foarte mult cum arata, mi se parea un telefon care promite multe si care nu a intrat in hora cu celelalte modele. Este un telefon clasic, fara notch, fara camere duale, ecran mare, telefonul ideal in opiniea mea. Iata-l ca a [&] Articolul Review Sony Xperia XZ3 se putea mult mai bine apare prima dată în Arena IT.

 • Restructurari la Essential – compania lucreaza la un asistent virtual

  Essential, compania fondata de Andy Rubin si care a venit pe piata cu Essential Phone, unul dintre cele mai surprinzatoare telefoane din ultima vreme, trece printr-o restructurare. Conform informatiilor, compania va pune mai mult accent pe creearea unui asistent virtual. Au fost dati afara aproximativ 30% dintre angajati, multi dintre ei fiind de la departamentele [&] Articolul Restructurari la Essential compania lucreaza la un asistent virtual apare prima dată în Arena IT.

 • Intel imparte productia in 3 divizii – nu suna prea bine

  Intel are cateva probleme la interior si sunt destul de serioase. Pe langa faptul ca nu au nici un CEO pe termen lung, schimbarile vor veni si la productie. Intel se imparte la interior in 3 divizii si fiecare va avea un rol. Sa vedem acum pe cine dam vina cand un proces de fabricatie [&] Articolul Intel imparte productia in 3 divizii nu suna prea bine apare prima dată în Arena IT.

 • Tesla o sa produca si in China

  Tesla este pe cale sa inceapa productia de masini in afara SUA, iar prima tara in care va deschide o noua fabrica este China. Compania a anuntat ca a cumparat un teren de 82ha in Lingang. Fabrica respectiva va fi prima din afara SUA si va fi construita sa functioneze doar cu energie verde. Misiunea [&] Articolul Tesla o sa produca si in China apare prima dată în Arena IT.

 • Confirm: Digi dubleaza gratuit vitezele la FiberLink + reducere la fidelizare

  Zilele astea am fost pe la un punct Digi pentru a schimba mai multe lucruri la contract, printre care si abonamentul FiberLink, ocazie cu care am putut confirma dublarea vitezei dar si alte lucruri.   Aveam un pachet FiberLink 300, inca de cand aparuse si a fost upgradat automat de la 200, pe care plateam 39 [&] Articolul Confirm: Digi dubleaza gratuit vitezele la FiberLink + reducere la fidelizare apare prima dată în Arena IT.

 • Castigator GPS Navitel E200

  Concursul pentru GPS-ul Navitel a ajuns la final si am extras castigatorul. Acesta este Filip Emanuel Tecuta si a fost informat prin intermediul adresei de e-mail. Felicitari si nu uitati de concursul pentru Nokia 7 plus, care este inca activ. CONCURS, castiga o navgatie GPS Navitel E200 Articolul Castigator GPS Navitel E200 apare prima dată în Arena IT.

© GreenIT  -  Termeni şi condiţii