topleft
devices
topright

Descarca aici aplicatia de care ai nevoie pentru o sincronizare  cat mai usoara intre fisierele tale si spaceNVN:

 

Sync client pentru Windows

(Windows XP, Vista, 7 and 81), 32/64 bit)

1)Suport preliminar doar pentru Windows 8 Modern UI (“Metro UI”).
descarca ultima versiune (1.7.1)

Sync client pentru MAC OSX

(Mac OS X 10.6 sau mai nou, Intel 64 bit)

Sync client pentru distributii Linux

(CentOS/RHEL, Fedora, openSUSE, Ubuntu, Debian)

link extern, ultima versiune  (1.4.1)

Sync client pentru Android

(Android 2.2 si mai nou - sursele neverificate trebuie activate in sectiunea Settings->Applications (Setari->Aplicatii))

Bookmark sync client pentru Android

(Android 2.2 si mai nou)

link extern, ultima versiune (1.3)

Sync client pentru iOS

(iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPod touch (a 3'a generatie), iPod touch (a 4'a generatie), iPod touch (a 5'a generatie) si iPad. Necesita iOS 5.0 sau mai nou. Aplicatie optimizata pentru iPhone 5.)

link extern, ultima versiune (2.11)
 


 • Motorola One a fost anuntat si va fi disponibil in Romania pana la finalul anului

  Motorola One este un smartphone despre care tot internetul a vorbit in ultima vreme datorita design-ului. Este primul smartphone al companiei cu sistem de operare Android One, insa in tot acest timp este si primul model dupa multi ani care ia o intorsatura la 180 de grade cand vine vorba de design. Vreau sa ma [&] Articolul Motorola One a fost anuntat si va fi disponibil in Romania pana la finalul anului apare prima dată în Arena IT.

 • Review GPS Navitel E200: o solutie de navigare modesta + CONCURS

  GPS-urile auto au suferit o lovitura destul de puternica odata cu cresterea popularitatii aplicatiilor gen Google Maps sau Waze, care pe langa faptul ca sunt gratis ofera si informatii actualizate aproape in timp real. Problema lor este ca, spre deosebire de GPS, au nevoie in permanenta de conexiune la internet, iar daca nu ai un [&] Articolul Review GPS Navitel E200: o solutie de navigare modesta + CONCURS apare prima dată în Arena IT.

 • Cat de rezistent este iPhone XS Max?

  Imediat ce apare un nou telefon se gaseste cineva care sa faca niste teste stupide. Desi nu au nici o treaba cu realitatea putem vedea cat de rezistente sunt telefoanele la lovituri de ciocan, cazaturi, foc etc. Techrax este responsabil si de aceasta data cu un test pentru iPhone XS Max. Asa cum vedeti si [&] Articolul Cat de rezistent este iPhone XS Max? apare prima dată în Arena IT.

 • Galaxy Note 9 in teste: intrebari, curiozitati?

  O parte din voi, cititorii ArenaIT, au asteptat si parerea noastra legata de cel mai nou flagship din seria Note produsa de Samsung. Ne cerem scuze ca v-am tinut in suspans pana acum, dar nu a fost vina noastra, numarul terminalelor de test fiind limitat iar prioritatile cu care au fost impartite n-au tinut de [&] Articolul Galaxy Note 9 in teste: intrebari, curiozitati? apare prima dată în Arena IT.

 • S-au implinit 10 de ani de la primul telefon cu Android

  S-a implinit un deceniu de cand a fost lansat primul telefon cu Android. HTC Dream sau G1 a fost primul telefon care pornit in lupta cu iOS in dorinta de a pune bete in roate gigantului american. La vremea respectiva Apple cu al lor iPhone si iOS erau pe val. Vezi ultimele noutati Apple. In [&] Articolul S-au implinit 10 de ani de la primul telefon cu Android apare prima dată în Arena IT.

 • Porsche este prima companie auto din Germania care renunta complet la motorizarile diesel

  Parte a grupului Vokswagen (initiatorul scandalului dieselgate), Porsche anunta ca va fi prima companie auto din Germania care va renunta complet la motorizarile diesel. Porsche is not demonizing diesel. It is, and will remain, an important propulsion technology Declaratia de mai sus apartine directorului executiv Porsche, Oliver Blume, care spune ca decizia de a renunta [&] Articolul Porsche este prima companie auto din Germania care renunta complet la motorizarile diesel apare prima dată în Arena IT.

© GreenIT  -  Termeni şi condiţii