topleft
devices
topright

Descarca aici aplicatia de care ai nevoie pentru o sincronizare  cat mai usoara intre fisierele tale si spaceNVN:

 

Sync client pentru Windows

(Windows XP, Vista, 7 and 81), 32/64 bit)

1)Suport preliminar doar pentru Windows 8 Modern UI (“Metro UI”).
descarca ultima versiune (1.7.1)

Sync client pentru MAC OSX

(Mac OS X 10.6 sau mai nou, Intel 64 bit)

Sync client pentru distributii Linux

(CentOS/RHEL, Fedora, openSUSE, Ubuntu, Debian)

link extern, ultima versiune  (1.4.1)

Sync client pentru Android

(Android 2.2 si mai nou - sursele neverificate trebuie activate in sectiunea Settings->Applications (Setari->Aplicatii))

Bookmark sync client pentru Android

(Android 2.2 si mai nou)

link extern, ultima versiune (1.3)

Sync client pentru iOS

(iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPod touch (a 3'a generatie), iPod touch (a 4'a generatie), iPod touch (a 5'a generatie) si iPad. Necesita iOS 5.0 sau mai nou. Aplicatie optimizata pentru iPhone 5.)

link extern, ultima versiune (2.11)
 


 • Televizor Philips 49PUS8303/12 – este un smart TV cu Ambilight si panou IPS

  Pana acum nu ne-am jucat cu televizoare, insa am acceptat provocarea Philips si am testat un model deosebit. Nu o sa va bat la cap cu denumirea lui caci vedeti si in titlu ce cod stufos are. Nu o sa-l tineti minte oricum ci doar o sa-l cautati dupa acel cod. Insa inainte sa-l cautati [&] Articolul Televizor Philips 49PUS8303/12 este un smart TV cu Ambilight si panou IPS apare prima dată în Arena IT.

 • Noi imagini cu Pixel 3 XL

  Primele leak-uri pentru Google Pixel 3 XL nu i-au prea facut cinste telefonului. Design-ul neschimbat al spatelui si notch-ul de prost gust i-a facut pe multi sa reconsidere daca asteptarea si pretul vor merita asteptarea. Noile fotografii aparute pe internet aparent confirma aceste zvonuri, iar Pixel 3 XL (daca nu cumva Google a reusit sa [&] Articolul Noi imagini cu Pixel 3 XL apare prima dată în Arena IT.

 • Nvidia RTX 2080 si RTX2080 Ti sunt disponibile la PC Garage

    Am discutat ieri despre placile noi de la Nvidia din seria RTX 20. Astazi le vedem listate la PC Garage disponibile in 25 de zile. Preturile sunt mari, dar nu departe de cele de acum 2 ani de cand a fost lansata seria 10. Toate placile video RTX le gasiti AICI. MSI GeForce RTX [&] Articolul Nvidia RTX 2080 si RTX2080 Ti sunt disponibile la PC Garage apare prima dată în Arena IT.

 • Stock Busters la eMAG – oferte bune la toate categoriile de produse

  eMAG a inceput inca o campanie de reduceri Stock Busters. Adica multe produse la oferta cu reduceri bune din toate categoriile. Poate ca nu toate produsele se bucura o reducere adevarata, insa daca stiti sa cautati cu siguranta gasiti reduceri pe bune. Link cu oferta chiar AICI. Huawei Mate 10 Pro 2399 lei iPhone [&] Articolul Stock Busters la eMAG oferte bune la toate categoriile de produse apare prima dată în Arena IT.

 • Review Deepcool MF120 – ventilatoare RGB frameless controlate prin Wi-Fi

  De ceva vreme, pasionații de PC-uri nu se mai întrec doar în benchmark-uri. Modding-ul, custom loop-urile și luminițele RGB au preluat controlul. Fie că vă place sau nu, mai toate perifericele și componentele hardware vin acum cu iluminare RGB, iar ca entuziast îți e aproape imposibil să reziști tentației de a-ți transforma PC-ul într-un pom [&] Articolul Review Deepcool MF120 ventilatoare RGB frameless controlate prin Wi-Fi apare prima dată în Arena IT.

 • Nvidia a lansat placile video GeForce RTX 2080 TI, RTX 2080, RTX 2070

  Nvidia a lansat in aceasta seara noua generatie de placi video intitutala RTX 20. Acesta noua generatie aduce nu doar performante mai buna si o noua tehnologie, dar si o schimbare in denumirea lor. Daca pana acum eram obisnuiti cu denumirea GTX, incepand de anul acesta trebuie sa acceptam noul termen RTX. Noile placi video [&] Articolul Nvidia a lansat placile video GeForce RTX 2080 TI, RTX 2080, RTX 2070 apare prima dată în Arena IT.

© GreenIT  -  Termeni şi condiţii