topleft
devices
topright

Descarca aici aplicatia de care ai nevoie pentru o sincronizare  cat mai usoara intre fisierele tale si spaceNVN:

 

Sync client pentru Windows

(Windows XP, Vista, 7 and 81), 32/64 bit)

1)Suport preliminar doar pentru Windows 8 Modern UI (“Metro UI”).
descarca ultima versiune (1.7.1)

Sync client pentru MAC OSX

(Mac OS X 10.6 sau mai nou, Intel 64 bit)

Sync client pentru distributii Linux

(CentOS/RHEL, Fedora, openSUSE, Ubuntu, Debian)

link extern, ultima versiune  (1.4.1)

Sync client pentru Android

(Android 2.2 si mai nou - sursele neverificate trebuie activate in sectiunea Settings->Applications (Setari->Aplicatii))

Bookmark sync client pentru Android

(Android 2.2 si mai nou)

link extern, ultima versiune (1.3)

Sync client pentru iOS

(iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPod touch (a 3'a generatie), iPod touch (a 4'a generatie), iPod touch (a 5'a generatie) si iPad. Necesita iOS 5.0 sau mai nou. Aplicatie optimizata pentru iPhone 5.)

link extern, ultima versiune (2.11)
 


 • LG a prezentat la Comic Con 4 monitoare de gaming

  LG s-a prezentat la Comic Con cu 4 monitoare de gaming. Acestea sunt adresate atat incepatorilor cat si jucatorilor profesionisti. Monitorul 27GK750F-B (1949 lei la PC Garage)este un model de 27 inch Full HD cu FreeSync si rata de refresh de 240Hz si Motion Blur Reduction. Mai dispune de Dynamic Action Sync care minimizeaza intarzierea [&] Articolul LG a prezentat la Comic Con 4 monitoare de gaming apare prima dată în Arena IT.

 • TP-Link a lansat Archer C5

  TP-Link a lansat la East European Comic Con o noua generatie de routere Archer C5. Modelul dispune de dual band si viteze Gigabit, fiind ideal pentru streaming. Archer C5 suporta pana la 1.2Gbps prin wireless, 300Mbps pe banda de 2.4 GHz si 867Mbs pe banda de 5 GHz. Are 4 antene externe, port USB 2.0 [&] Articolul TP-Link a lansat Archer C5 apare prima dată în Arena IT.

 • Microfon de gaming ASUS Magnus – bun cand iti inviti prietenii acasa

  Recent am avut un microfon de la ASUS destinat pasionatilor de jocuri. ASUS Magnus este un microfon conceput pentru gaming, in special pentru jucatorii care fac stream sau vorbesc cu prietenii pe Skype sau Discord. ASUS Magnus este un microfon complet cu functii smart si un design atragator. Vine impachetat intr-o cutie patrata unde este [&] Articolul Microfon de gaming ASUS Magnus bun cand iti inviti prietenii acasa apare prima dată în Arena IT.

 • Call of Duty Black Ops 4 vine cu bune si cu rele

  Seria Call of Duty nu mai are nevoie de nici o prezentare indiferent daca esti gamer sau nu. Involuntar sigur ai auzit pe cineva vorbind despre CoD. Dupa cum si-au obisnuit fanii, Activision Blizzard lanseaza anual cate un nou titlu al seriei. Anul acesta, dupa cum se zvonea de ceva timp, a fost confirmat oficial [&] Articolul Call of Duty Black Ops 4 vine cu bune si cu rele apare prima dată în Arena IT.

 • Oferim 2 bilete pentru East European Comic Con 2018

  Treaba-i simpla. Oferim 2 bilete pentru vineri, 18 mai. Exact, pentru maine! Daca vrei sa mergi si sa te bucuri de cel mai tare eveniment de gaming din Romania trebuie doar sa lasi un comentariu la acest articol si sa raspunzi la o singura intrebare: De ce vrei sa mergi la Comic Con?  Raspunde mai [&] Articolul Oferim 2 bilete pentru East European Comic Con 2018 apare prima dată în Arena IT.

 • Lansari jocuri mai 2018

  Nu suntem un blog de gameri, dar e de datoria noastra sa va tinem la curent cu lumea IT, iar asta implica si industria gamingului. Astfel, urmeaza sa va prezint o lista cu titlurile importante care isi vor face aparitia in aceasta luna pe diverse platforme. De avut in considerare faptul ca aceste informatii pot [&] Articolul Lansari jocuri mai 2018 apare prima dată în Arena IT.

© GreenIT  -  Termeni şi condiţii