topleft
devices
topright

Descarca aici aplicatia de care ai nevoie pentru o sincronizare  cat mai usoara intre fisierele tale si spaceNVN:

 

Sync client pentru Windows

(Windows XP, Vista, 7 and 81), 32/64 bit)

1)Suport preliminar doar pentru Windows 8 Modern UI (“Metro UI”).
descarca ultima versiune (1.7.1)

Sync client pentru MAC OSX

(Mac OS X 10.6 sau mai nou, Intel 64 bit)

Sync client pentru distributii Linux

(CentOS/RHEL, Fedora, openSUSE, Ubuntu, Debian)

link extern, ultima versiune  (1.4.1)

Sync client pentru Android

(Android 2.2 si mai nou - sursele neverificate trebuie activate in sectiunea Settings->Applications (Setari->Aplicatii))

Bookmark sync client pentru Android

(Android 2.2 si mai nou)

link extern, ultima versiune (1.3)

Sync client pentru iOS

(iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPod touch (a 3'a generatie), iPod touch (a 4'a generatie), iPod touch (a 5'a generatie) si iPad. Necesita iOS 5.0 sau mai nou. Aplicatie optimizata pentru iPhone 5.)

link extern, ultima versiune (2.11)
 


 • Razboiul sistemelor Wi-Fi Mesh – Tenda vs ASUS vs TP-Link vs Linksys

  Sistemele de tip Mesh au devenit tot mai populare anul acesta deoarece rezolva o mare problema a actualelor routere: acoperirea. Daca ne cititi de suficient timp probabil ati vazut ca am testat diferite routere accesibile pentru utilizatori simpli. Multe dintre acestea ofera o acoperire buna, dar nu sunt suficiente pentru o casa cu etaj sau [&] Articolul Razboiul sistemelor Wi-Fi Mesh Tenda vs ASUS vs TP-Link vs Linksys apare prima dată în Arena IT.

 • CafelutaIT 16.07.2018 – Google Chrome, Photoshop pe iPad, Twitter

  Chrome intr-un articol de ieri v-am anuntat ca browser-ul o sa consume mai multa memorie RAM. Intre timp aflam si ca interfata va fi schimbata odata cu noua versiune. Design-ul este bazat pe Material Design si seamana cu ce am vazut pana acum in Android si in noul Gmail. [citeste mai mult] Nokia [&] Articolul CafelutaIT 16.07.2018 Google Chrome, Photoshop pe iPad, Twitter apare prima dată în Arena IT.

 • Lenovo Y25F – un monitor cinstit pentru gaming

    Lenovo pana acum cativa ani nu a reprezentat nimic pentru pasioantii de jocuri video. Insa de cativa ani am inceput sa vedem periferice destinate gamingului si mai nou monitoare special create pentru aceasta activitate. Lenovo Y25F este un monitor de gaming accesibil cu specificatii bune pe hartie. L-am testat si mai jos aveti impresiile [&] Articolul Lenovo Y25F un monitor cinstit pentru gaming apare prima dată în Arena IT.

 • ADATA lanseaza noi produse pentru incarcarea dispozitivelor mobile

  ADATA are multe accesorii foarte bune pentru telefoanele mobile. Personal detin cateva cabluri si incarcatoare foarte bune si mult mai ieftine decat concurenta. Am aflat de curand ca vom vedea pe piata produse noi. Noile produse cu care compania se lauda sunt: suportul de incarcare wireless CW0100 cu certificare QI, incarcatoarele de masina CV0525 si [&] Articolul ADATA lanseaza noi produse pentru incarcarea dispozitivelor mobile apare prima dată în Arena IT.

 • Google Chrome o sa consume mai mult RAM

  De parca nu ar consuma deja prea multa memorie RAM, cu ultimul update o sa fie si mai nemancat. Insa cresterea consumului de memorie RAM aduce si un beneficiu: securitatea va fi mai buna. Practic Chrome devin imun la Spectre si Meldown. Functia care duce la cresterea consumului de memorie RAM se numeste Site Isolation [&] Articolul Google Chrome o sa consume mai mult RAM apare prima dată în Arena IT.

 • Facebook testeaza o functie care previne mesajele de pe conturi false

  Facebook testeaza o functie care ar trebui sa previna mesajele de pe conturile false. Numarul persoanelor care au cazut victime pe reteaua de socializare a crescut, iar Facebook doreste sa stopeze cumva aceste atacuri. Conturile false nu sunt neaparat cele cu nume de asiatici sau africani. Pot fi chiar prietenii tai din lista. Daca cineva [&] Articolul Facebook testeaza o functie care previne mesajele de pe conturi false apare prima dată în Arena IT.

© GreenIT  -  Termeni şi condiţii