topleft
devices
topright

Descarca aici aplicatia de care ai nevoie pentru o sincronizare  cat mai usoara intre fisierele tale si spaceNVN:

 

Sync client pentru Windows

(Windows XP, Vista, 7 and 81), 32/64 bit)

1)Suport preliminar doar pentru Windows 8 Modern UI (“Metro UI”).
descarca ultima versiune (1.7.1)

Sync client pentru MAC OSX

(Mac OS X 10.6 sau mai nou, Intel 64 bit)

Sync client pentru distributii Linux

(CentOS/RHEL, Fedora, openSUSE, Ubuntu, Debian)

link extern, ultima versiune  (1.4.1)

Sync client pentru Android

(Android 2.2 si mai nou - sursele neverificate trebuie activate in sectiunea Settings->Applications (Setari->Aplicatii))

Bookmark sync client pentru Android

(Android 2.2 si mai nou)

link extern, ultima versiune (1.3)

Sync client pentru iOS

(iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPod touch (a 3'a generatie), iPod touch (a 4'a generatie), iPod touch (a 5'a generatie) si iPad. Necesita iOS 5.0 sau mai nou. Aplicatie optimizata pentru iPhone 5.)

link extern, ultima versiune (2.11)
 


 • Shadowrun Returns Deluxe gratis pe Humble Bundle

  Lansat in 2013 cu aproape 6000 de recenzii pozitive pe Steam, Shadowrun Returns este oferit gratuit in editia Deluxe pe site-ul Humble Bundle. Oferta mai este disponibila inca o zi si 4 ore. Pachetul Deluxe ofera pe langa joc coloana sonora originala si PDF-uri cu scurte povesti din universul Shadowrun. Este un titlu turn-based cu [&] Articolul Shadowrun Returns Deluxe gratis pe Humble Bundle apare prima dată în Arena IT.

 • Oferta zilei: incarcator auto magnetic wireless

  Oferta zilei vine din partea celor de la QuickMobile, care ofera pentru urmatoarele 3 zile incarcator auto magnetic wireless cu o reducere de 50%. Incarcatorul dispune si de quickcharge. Pentru a beneficia de quickcharge este necesar ca adaptorul pentru bricheta masinii (neinclus in pachet) sa suporte functia de quickcharge. Poate fi achizitionat de aici la [&] Articolul Oferta zilei: incarcator auto magnetic wireless apare prima dată în Arena IT.

 • Steam Summer Sale a inceput

  Cei de la Steam si-au inceput promotia anuala de reduceri care are loc in timpul verii. Pentru unele titluri au topit preturile mai mult decat pentru altele, iar mai jos am facut o scurta lista cu titluri care mi s-au parut atractive si merita incercate. Spor la jucat si cumparat ! Grim Dawn 7.49 [&] Articolul Steam Summer Sale a inceput apare prima dată în Arena IT.

 • Curand masinile vor putea fi pornite cu ajutorul telefoanelor mobile

  Car Connectivity Consortium (CCC) a publicat specificatiile primei chei digitale pentru autovehicule. Aceasta cheie digitala poate fi descarcata pe smartphone sau smartwatch si cu ajutorul functiei NFC se poate deschide si porni un autovehiculul. Prima versiune este momentan disponibila doar membrilor CCC iar versiunea a doua care probabil va adauga noi functionalitati este deja in [&] Articolul Curand masinile vor putea fi pornite cu ajutorul telefoanelor mobile apare prima dată în Arena IT.

 • Incepand de luni, Facebook Messenger va avea reclame cu autoplay

  Da, ati citit bine, Facebook vrea cu orice pret sa vedeti reclame. Mai mult decat atat, acestea vor avea autoplay si din ce cred eu, nu exista persoana in afara de Zuckerberg care sa se bucure de aceasta veste. Intr-un interviu cu un reprezentant al Facebook pentru publicatia Quartz, acesta a refuzat sa raspunda cand [&] Articolul Incepand de luni, Facebook Messenger va avea reclame cu autoplay apare prima dată în Arena IT.

 • Videointerfon wireless cu aplicatie pe telefon

  Cu pasi timizi incep sa se vanda si la noi echipamentele de securitate precum videointerfoanele IP, sistemele de supraveghere video IP si alte echipamente moderne de supraveghere si securitate. Cu toate ca nu sunt chiar scumpe la noi in tara, multe dispozitive se pot achizitiona la preturi foarte bune de pe site-urile din China. Asa [&] Articolul Videointerfon wireless cu aplicatie pe telefon apare prima dată în Arena IT.

© GreenIT  -  Termeni şi condiţii